Shit is aan!

Hé Jibbo’s!

Is jullie zomer ook zo heet? Bij ons loopt de temperatuur hoog op, alleen komt dat door onze eigen opwinding over de EP die we hebben opgenomen. Counter Jib laat zo nu en dan wat zien op het wereldwijde smoelenboek, maar heel veel meer dan een melige indruk krijg je daar natuurlijk niet van. Welkom in de bovenkamer van Counter Jib: dit is waar we ‘s nachts van wakker liggen:

Video:
Er komt een videoclip aan! Lekker fel, dansbaar en onder professionele begeleiding van Moeders Mooiste. En dat betekent dat je ook een eerste track te horen krijgt van onze in mei opgenomen EP. Want.. anders… zou het… een stomme… videoclip zijn… namelijk… Verwacht rond half augustus!

Artwork:
Wie vandaag de dag een EP uitbrengt heeft, voordat het zover is, al duizend uur nagedacht over hoe hij dat gaat doen. Digitaal of alleen op CD? CD of vinyl? Zelf geknutseld of simpele verpakking? Allemaal vragen die je wil beantwoorden. Wij zitten nu ongeveer op 500 uur vergaderen, maar dat komt alleen maar doordat het portfolio van de internationaal bekende beeldend kunstenaar Ashkan Honarvar zo enorm is. We zijn er erg trots op dat hij onze coverart gaat ontwerpen! Wat maakt die gozer vette dingen zeg. For your info: Ashkan maakte eerder de hoes van Utrechts Most Unpleasant Men (VEEET!!!)

EP-release:
Laat je hetgeen waarvoor je je benen onder je ass vandaan werkte, stilzwijgend voorbij gaan? Nee. Dat gaan we natuurlijk presenteren op een bulderend feest, waar jij en al je vrienden bij kunnen zijn. Waar, wanneer, hoe, dat laten we nog even in het ongewisse. Als jij nou zorgt dat je tussen – laten we zeggen – eind oktober en begin november vrij neemt dan weet je zeker dat je niets misloopt (geintje natuurlijk, we brengen je zo snel mogelijk op de hoogte).

Voorprogramma:
De eerste show die werd geboekt sinds Koninginnedag! En wel in ons eigen Ekko, in het voorprogramma van het Vlaamse Sir Yes Sir! Kijk maar, 21 september, het staat er echt. Ga naar www.ekko.nl voor tickets! Kom je ook? Gaan we samen blazen!